Maatwerk
U bent, als facilitair dienstverlener, dagelijks bezig met het leveren van topkwaliteit aan uw opdrachtgevers. En daar moet u zich ook vooral op blijven focussen. Laat SVS u daarbij ondersteunen. We verzorgen (bij)scholing van uw medewerkers maar kunnen u ook adviseren over de kwaliteitszorg, coaching of organisatie.

SVS is dé vakopleider in de schoonmaakbranche. Met bijna 40 jaar ervaring en zo’n 9000 cursisten per jaar, kunnen we hoogwaardige opleidingen bieden tegen een scherpe prijs. Ook zijn we in staat om éénvoudig maatwerk te leveren. Heeft u een specifieke opleidingswens, een speciale doelgroep of een ander verzoek: neem contact op met onze accountmanagers. Zij zullen met u meedenken en een passend aanbod doen.

SVS Advies
De facilitaire wereld is continu in beweging en staat ook onder druk. Ons team van consultants, ervaren trainers en docenten adviseert u graag hoe u daarmee om kunt gaan. Of het nu gaat om een praktijkaudit, kwaliteitsmeting, coaching van medewerkers of bemiddeling: u bent bij ons aan het juiste adres. Een frisse blik van buiten kan u net dat streepje voor opleveren. We zetten onze jarenlange ervaring graag voor u in! Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.